Beste mozaiekfan,
ik ben Ronald Boomsma en ben in 2003 voor het eerst, in uitvoerende zin, met het mozaiekambacht in aanraking gekomen. Een ambacht waar ik elk jaar weer meer van houd. Het is heerlijk om van ontwerp tot oplevering met mozaiekprojecten bezig te kunnen zijn, maar ook om andere mensen te mogen motiveren en inspireren middels het mozaiekambacht en -kunst vind ik geweldig! Het blijft een bijzonder voorrecht als ik andere mensen mag helpen om hun (creatieve)gaven en talenten (verder) te ontdekken en ontwikkelen.

Het mozaiekambacht kent ontelbare toepassingsmogelijkheden. Dat maakt het ook zo interessant en aantrekkelijk voor een breed publiek. De eerste twee jaar heb ik mij, samen met mijn vrouw Bernardine, laten bekwamen in het mozaiekambacht. Dit hebben we gedaan door het volgen van trainingen en masterclass workshops. Verder hebben wij ons mozaiektalent en ideeen doorontwikkeld door in contact te zijn met diverse mozaiekateliers, mozaiekleveranciers en collega mozaiekers in Nederland. Ook het maken van inspiratietrips naar het buitenland is hier onderdeel van. Maar vaardigheid en kennis nemen pas echt toe door heel veel met het mozaiekambacht bezig te zijn!

Na 10 jaar opbouwen en uitwisselen van mozaiekervaring heb ik in 2013 de stap gezet naar professionaliteit.
Vanaf 01-01-2013 is het bedrijf BoomsmaMozaiek gestart, een bedrijf waarmee ik hoop veel mensen te mogen blijven inspireren.

Dankbaarheid
Als eigenaar van BoomsmaMozaiek ben ik dankbaar met u als klant! Mijn uitgangspunt is dienstbaarheid.
BoomsmaMozaiek streeft ernaar om u als klant altijd en naar tevredenheid te helpen of adviseren. Middels oprechte klantvriendelijkheid, dienstbaarheid en het bieden van persoonsgerichte service en adviezen wil ik als eigenaar van BoomsmaMozaiek voor u een positief verschil maken dat ertoe doet. Dit is mijn persoonlijke uitgangspunt en het uitgangspunt van BoomsmaMozaiek.


BoomsmaMozaiek staat ingeschreven als Eenmanszaak voor Kunstzinnige vorming bij de K.v.K. en bij de belastingdienst als bedrijf voor Beeldende kunst en handvaardigheidcentra. BoomsmaMozaiek maakt gebruik van de KOR regeling (btw-vrijstelling).

KVK Handelsregisternummer:
58264914

Ik hoop ook u spoedig te mogen ontmoeten tijdens een van de BoomsmaMozaiek workshops of activiteiten!

Vriendelijke groet
Ronald Boomsma


Ronald Boomsma

BoomsmaMozaiek
Oostmede 1
4337 AW Middelburg

Telefoon:
06 5218 0311

Rekening nummer
IBAN NL41 INGB 0005 0687 93
t.n.v. D.R.A. Boomsma
Betalingen altijd o.v.v.
uw betalingskenmerk

E-mail:
info@boomsmamozaiek.nl

Internet:
http://www.boomsmamozaiek.nl

Facebook:
http://www.facebook.com/BoomsmaMozaiek